1 MAI marinaresc !!!
Cum altfel ne putem petrece miniconcediul de 1 mai decat LA MARE! De data aceasta, speram sa ne bucurăm de compania voastra chiar PE MARE unde va veti distra si invata sa manevrati velierul.
Planul nostru de expeditie pe mare este următorul:
Ne intalnim pe pontonul marinei Life Harbour (Limanu) la ora 9:00
Facem o scurta prezentare a colegilor ce ii veti avea in echipaj si impreuna, ne imbarcam pe cele doua veliere Bavaria si Beneteau de 38 si respectiv 40 de picioare, care ne vor conduce pe Marea Neagra catre Balcik. Pe parcurs vom efectua, in echipa, manevre diverse de ridicare a panzelor, volte, si ne vom intrece catre Balcik unde ne vom distra pe cinste.
Aici vom innopta pe cele 2 veliere cu 6 dormitoare disponibile sau, daca nu doriti, puteti opta pentru unul din hotelurile din Balcik.
A doua zi o petrecem in Balcik vizitand orasul si tavernele acestuia, discutand despre barci si lumea yachting-ului.
A treia zi ne intoarcem catre Marina Limanu.
Programul se desfășoară in cadrul scolii de yaching All4Boats. In urma acestui sejur (curs), veti primi diploma de skipper recunoscuta ANR care va da dreptul sa inchiriati si sa conduceti un velier oriunde in lume.
Programul se va desfasura pe decursul a 3 zile, in perioada 29 Aprilie – 1 Mai.
In cazul in care vremea nu ne va permite sa efectuam intreaga expeditie, ramanem in zona Mangalia urmand sa facem practica timp de 3 zile.
Pretul acestui curs este de 1600 lei.

©2020 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?