curs nautic categoria dCurs nautic categoria D necesar pe apele interioare (râuri, lacuri, fluvii). Cursul se desfășoară sâmbăta și duminica în București.

Certificatul international conducător de ambarcațiune agrement cu motor, clasa D conferă dreptul titularului de a conduce ambarcațiuni de agrement pentru ape interioare.
Cursul de pregătire în vederea obținerii certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor pentru clasa D, presupune însușirea de cunoștințe şi formarea de deprinderi practice pentru:

  • navigația în condiții de siguranța cu ambarcațiuni de agrement;
  • conducerea şi manevrarea ambarcațiunilor în siguranța pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic;
  • însușirea de cunoștințe necesare căutării-salvării și supraviețuirii pe apă, a regulilor de menținerea vitalității ambarcațiunilor în caz de avarii.

Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obținerii certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement clasa D.
Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică de navigație, marinărie, manevrarea ambarcațiunilor, regulament de navigație pe Dunăre, meteorologie și hidrografie, căutare, salvare pe apă şi supraviețuire, motoare navale și vitalitatea ambarcațiunilor.
Cursul se încheie cu examen teoretic și practic, eliberându-se diploma de absolvire necesara la examenul sustinut in cadrul ANR.

Se va primii gratuit suportul de curs și chestionarele după care va puteți pregătii pentru examinarea la ANR.
Durata: 2 zile teorie plus 1 zi examenul practic.

Prețul cursului nautic clasa D îl puteți vedea în formularul de înscriere din partea de jos a paginii.

Dacă veniți cu prietenii beneficiați la grup de peste 3 persoane de 10% discount. Pentru aceasta oferta se va elibera o singura factura.

Programul viitoarelor cursuri le pueteti vedea aici: Calendar cursuri

 

Cerere înscriere cursuri nautice
Vă rugam trimiteți-ne toate datele necesare pentru a vă putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului și emiterea diplomei. De aceea vă rugam sa verificați datele sa fie corecte.

©2020 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?