curs nautic categoria dCurs nautic categoria D necesar pe apele interioare (rauri, lacuri, fluvii). Cursul se desfasoara sambata si duminica in Bucuresti.

CERTIFICATUL INTERNAȚIONAL DE CONDUCĂTOR DE AMBARCAŢIUNE DE AGREMENT CU MOTOR, CLASA D – confera dreptul titularului de a conduce ambarcaţiuni de agrement pentru ape interioare
Cursul de pregătire în vederea obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement cu motor pentru clasa D, presupune însuşirea de cunoştinţe şi formarea de deprinderi practice pentru:
– navigaţia în condiţii de siguranţă cu ambarcaţiuni de agrement;
– conducerea şi manevrarea ambarcaţiunilor în siguranţă pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic;
– însuşirea de cunoştinţe necesare căutării-salvării şi supravieţuirii pe apă, a regulilor de menţinerea vitalităţii ambarcaţiunilor în caz de avarii.
Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să candideze la evaluarea necesară obţinerii certificatului de conducător de ambarcaţiune de agrement clasa D.
Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică de navigaţie, marinărie, manevrarea ambarcaţiunilor, regulament de navigatie pe Dunare, meteorologie şi hidrografie, căutare, salvare pe apă şi supravieţuire, motoare navale şi vitalitatea ambarcaţiunilor.
Cursul se încheie cu examen teoretic și practic, eliberându-se Certificatul de absolvire.

Se va primii gratuit suportul de curs și chestionarele după care se execută pregătirea pentru examinarea la ANR.
Durata: 2 zile teorie plus 1 zi examenul practic.
Actul obţinut la terminarea cursului: CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea „Cursului de Pregătire pentru obţinerea Certificatului International de Conducător de Ambarcaţiune de Agrement cu Motor, Clasa D, pentru ape interioare” necesar la examenul sustinut la ANR.

Preţul cursului nautic clasa D il puteti vedea in formularul de inscriere din partea de jos a paginii.

La grupurile de peste 3 persoane va oferim 10% discount, la 6 persoane 15% discount.

Cerere înscriere cursuri nautice
Va rugam trimiteți-ne toate datele necesare pentru a va putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului și emiterea diplomei. De aceea va rugam sa verificați datele sa fie corecte.

Contactati-ne

Trimiteti-ne un mesaj si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. All4boats.ro va doreste o zi placuta

Se trimit datele

©2019 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

X