Pregătirea pentru Manevra și Conducerea unei Ambarcațiuni de Agrement cu Vele se adresează posesorilor sau doritorilor de permis de conducere ambarcațiune de agrement cu motor. După participarea la acest curs de skiper vi se va adaugă categoria S pe certificatul de conducător, fără un alt examen suplimentar.

Școala noastră oferă atât cursuri specializate pentru obținerea de permise de conducere pentru ambarcațiuni cu vele, cât și cursuri de o zi pentru începătorii care doresc doar sa se familiarizeze cu ideea de velier și manevrele de baza. Contactati-ne pentru mai multe detalii

Durata cursului este de 2 zile intensive în care o sa învățați teoria și în același timp o veți pune în practica direct pe barca. De obicei se pleacă din marina in jur de ora 10 ne reîntoarcem la mal pentru masa in jur de ora 15 dupa care se iese iar pana dupa lasarea intunericului pentru a vedea cum este si noaptea pe mare. In fiecare iarna se mai tine o zi de teorie în care sunt invitați toți participanții la sailing din anul respectiv în care vom aprofunda mai mult partea teoretica a sailingului si navigării pe mare. Teoria se va face în București. Partea practica se face cu plecare din marina Limanu.

Pentru cursul practic cazarea se face pe barca dar se poate opta și pentru o noapte de cazare în zona Limanu – Mangalia.

Cursul practic se face cu un velier Bavaria 38 cruiser din 2004 cu 3 cabine duble plus salon.

Dacă veniți cu prietenii beneficiați la grup de peste 3 persoane de 10% discount. Pentru aceasta oferta se va elibera o singura factura.

Prețul cursului de sailing îl puteți vedea în formularul de înscriere din partea de jos a paginii.

Cerere înscriere cursuri nautice
Vă rugam trimiteți-ne toate datele necesare pentru a vă putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului și emiterea diplomei. De aceea vă rugam sa verificați datele sa fie corecte.

©2020 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?