Pregătirea pentru Manevra si Conducerea unei Ambarcatiuni de Agrement cu Vele se adreseaza posesorilor sau doritorilor de permis de conducere ambarcatiune de agrement cu motor. Dupa participarea la acest curs de skiper vi se va adauga categoria S pe certificatul de conducator, fara un alt examen suplimentar.

Scoala noastra ofera atat cursuri specializate pentru obtinerea de permise de conducere pentru ambarcatiuni cu vele, cat si cursuri de o zi pentru incepatorii care doresc doar sa se familiarizeze cu ideea de velier si manevrele de baza.

Durata cursului este de 3 zile; o zi veti invata teoria pentru a putea manevra o barca cu vele, iar in alte 2 zile veti putea pune in practica teoria invatata. De obicei aceste 3 zile de curs nu sunt consecutive. Teoria se va face in Bucuresti. Partea practica se face cu plecare din marina Limanu.

Pentru cursul practic pe barca cu vele, se poate opta pentru o noapte de cazare in zona Limanu – Mangalia sau se poate dormii pe velier.

Cursul practic se face cu un velier Bavaria 38 cruiser din 2004.

Pentru mai multe detalii urmariti sectiunea de noutati a site-ului sau pagina noastra de facebook.

La grupurile de peste 3 persoane va oferim 10% discount, la 6 persoane 15% discount.

Pretul cursului de sailing il puteti vedea in formularul de inscriere din partea de jos a paginii.

Cerere înscriere cursuri nautice
Va rugam trimiteți-ne toate datele necesare pentru a va putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului și emiterea diplomei. De aceea va rugam sa verificați datele sa fie corecte.

Contactati-ne

Trimiteti-ne un mesaj si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. All4boats.ro va doreste o zi placuta

Se trimit datele

©2019 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?

X