Pe 15 octombrie 2022 ne vedem la săptămâna de training si party cu catamarane în insulele Saronice. Plecarea se face din Marina Alimos din Atena. La acest eveniment vor fi peste 3 catamarane Bali 4.0 si 4.1 cu skipperi romani cu o vasta experiență atât la regate cât și expediții de cruising. Trăiți aceasta experiență navigând printre cele mai frumoase insule Grecești, iar cele pe care le vom vizita sunt Aegina, Poros, Dokos, Hydra si Spetses, ultimele doua insule fiind cele mai populare insule din Grecia. Ai petreceri, socializare, navigație, insule de vizitat, oameni prietenoși și deschiși, care își doresc același lucru ca și tine.Pentru mai multe detalii descarcați oferta în format pdf.  Catamaran-Sailing-week-octomber-2022.pdf

Catamaranul pe care ne vom petrece cele 7 zile va avea 4 cabine de dormit cu 4 bai. Cuplurile care doresc sa vina cu copilul sunt binevenite. Pentru copil nu se plătește nimic atât timp cât poate dormi în aceeași cabina cu părinții. Paturile din cabine au aproximativ 1,5 m latime.

Mai jos puteti vedea cateva filmulete despre acest eveniment de anul trecut si prezentarea catamaranului. Filmuletul de anul trecut este facut tot in luna octombrie.

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?