Inchiriere velier Bavaria 38  cu preluare din Portul Life Harbour Limanu sau Portul Turistic Mangalia (pretul include skipper, taxe portuare si combustibil)

Velierul se numeste BABY ONE si poate transporta maxim 10 persoane in 3 cabine de dormit plus salon. Are toate conditiile necesare (baie cu apa curenta rece/calda, aragaz, frigider, masina de gheata, etc)

Costul pentru o zi (8 ore) este de 1100 lei de luni pana joi pentru toata barca

Costul pentru o zi in weekend este de 2400 lei pentru toata barca

In cazul in care doriti sa inchiriati ambarcatiunea pentru mai multe zile consecutiv inoptarea pe barca este inclusa. Barca poate acomoda peste noapte 6 persoane in 3 cabine duble.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ambarcatiune Bavaria 36 cu vele poate transporta maxim 10 persoane in 3 cabine de dormit plus salon. Are toate condițiile necesare (baie cu apa curenta rece/calda, aragaz, cuptor, frigider, dus pe punte, etc)

Locație Marina Kavala – Grecia

Din aceasta locație se poate vizita insula Thassos, insula Samothraki, insula Limnos si bratele Athos, Sithonia si Kasandra.

Preturile pentru cursurile de sailing cu aceasta ambarcatiune sunt de 600 euro de persoana. Cursurile durează 7 zile in care se va face inclusiv navigatie de noapte. Cursurile sunt autorizate de ANR si se va trece fara un alt examen suplimentar categoria S pe permisul de conducere ambarcațiune.

Preturi.

Preturile pentru inchiriere velier cu skipper inclus pentru 7 zile sunt următoarele:

  • iunie – septembrie 2000 euro,
  • aprilie, mai, octombrie: 1800 euro,
  • restul lunilor 1600 euro.

In afara de costul închirierii sau a cursului, exista si alte taxe ce vor fi împărțite la numărul de persoane de pe barca: taxa de cleaning (100 eur / barca), combustibil (în funcție de consum, poate fi intre 50-150 euro / barca), taxe de cheiaj (costul la fiecare marina este intre 0-10 euro / barca).

La aceasta ambarcatiune având skipper inclus nu se percepe nici o suma pentru garanție.

Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați.

©2020 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?