IMG_6393-e1655636558525.jpg

INCHIRIERE VELIER

Inchiriere velier la Marea Neagră cu plecare din portul Life Harbour Limanu sau Portul Turistic Mangalia. Mai jos puteți vedea velierele din flota noastră. Elevii care au terminat unul din cursurile noastre beneficiază de 10% reducere față de prețurile afișate. Pentru a verifica dacă este disponibilă ambarcațiunea în data dorită sau pentru orice alte informații ne puteti scrie un mesaj pe whatsapp apăsând aici.

Elan 434 Impression

Închiriere velier Elan 434 Impression – Baby Four (12 persoane) cu preluare din Portul Life Harbour Limanu sau Portul Turistic Mangalia (prețul include skipper, taxe portuare si combustibil). Velierul se numește BABY FOUR si poate transporta maxim 12 persoane in 4 cabine de dormit plus salon. Are toate condițiile necesare (2 bai cu apa curenta rece/calda, aragaz, frigider, dus pe punte, masa in cockpit, etc)

In cazul in care doriți sa închiriați ambarcațiunea pentru mai multe zile consecutiv înnoptarea pe barca este inclusa. Barca poate acomoda peste noapte 8 persoane in 4 cabine duble. Pretul este pe zi (aproximativ 8 ore).

2000 lei / 2750 lei

luni-joi / vineri-duminica

Bavaria Cruiser 38

Închiriere velier Bavaria 38  (10 persoane) cu preluare din Portul Life Harbour Limanu sau Portul Turistic Mangalia (prețul include skipper, taxe portuare si combustibil)
Velierul se numește BABY ONE si poate transporta maxim 10 persoane in 3 cabine de dormit plus salon. Are toate condițiile necesare (baie cu apa curenta rece/calda, aragaz, frigider, etc)
In cazul in care doriți sa închiriați ambarcațiunea pentru mai multe zile consecutiv înnoptarea pe barca este inclusa. Barca poate acomoda peste noapte 6 persoane in 3 cabine duble. Pretul este pe zi (aproximativ 8 ore).

2000 lei / 2300 lei

luni-joi / vineri-duminica

Beneteau Oceanis 38

Beneteau Oceanis 38 (10 persoane)

Beneteau Oceanis 38.2 este un cruiser fabricat in 2016 care respecta cele mai noi inovații in materie de yacht design. După un sezon de charter in Grecia si-a relocat baza in Limanu, Constanta.

Aceasta ambarcatiune poate fi inchiriata si fara skipper. Pretul este pentru o zi diferind in functie de ziua saptamanii.

2000 lei / 2750 lei

luni-joi / vineri-duminica

Beneteau Oceanis 40

Beneteau Oceanis 40 – ‘Santa Maria’ (12 persoane)

Beneteau Oceanis 40 este un cruiser full-option. Este dotat cu generator diesel si aer condiționat. Este perfect pentru voiaje mai lungi, de câteva zile si este reprezentativ pentru tipul de yachturi disponibile pentru charter in Grecia, Croația, Italia etc. Pretul este pe zi (aproximativ 8 ore).

 

2000 lei / 2750 lei

luni-joi / vineri-duminica

Nu trebuie ratat un astfel de moment: plimbarea pe mare cu velierul. Nota 10!

Luiza B., Graphic and Web Designer

O experienta minunata pe mare! Recomandam cu mare drag.

Bogdan O., Graphic and Web Designer

Recomand cu incredere. Experienta a fost excelenta.

Mihai R., Graphic and Web Designer

Pentru orice nelamurire ma puteti contacta telefonic, pe email, dar va invit și pe Whatsapp, pentru o comunicare modernă, rapidă și eficientă.

 

Aldea Andy Cristian

Un clip de la una din multele noastre iesiri pe apa

ÎNCHIRIAZĂ AMBARCAȚIUNE ORIUNDE ÎN LUME

ALL4BOATS.RO îți oferă posibilitatea de a închiria un velier, catamaran sau barcă cu motor, oriunde te-ai afla, în orice colț al lumii. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul cu toate câmpurile solicitate.

Selecteaza țara în care dorești să inchiriezi, selectează orașul și tipul de ambarcațiune dorit, cât și celelalte informații necesare.

Nu uitați să apasați pe butonul „TRIMITE CEREREA” pentru a finaliza procesul de solicitare.

Îti vom raspunde în cel mai scurt timp cu oferta de preț, pe adresa de email mentionată în formular.

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?