• Politica servicilor platite online

Cursurile, programele afterschool si inchirierile oferite de SC All4boats pot fi platite cu cardul online prin Netopia Payments plata se face securizat pe serverul lor. SC All4boats nu are acces la datele cardului dumneavoastra. Plata cursurilor poate fi facuta si in 3 rate prin cardurile bancare emise de: BRD, BCR, Banca Transilvania, Credit Europe Bank si Alpha Bank.

  • Politica de anulare

Plata cursurilor nautice categoria C, D, B si GMDSS LRC poate fi anulata si returnata 100% cu maxim 2 zile inainte de inceperea cursurilor. Plata cursurilor in cazul in care nu puteti ajunge la cursul inscris se raporteaza pentru cursul urmator. Daca doriti returnarea banilor dupa inceperea cursului veti primi doar 50% din suma inapoi.

Plata cursurilor nautice categoria S poate fi anulata si returnata 100% cu maxim 1 saptamana inainte de inceperea cursului. Daca doriti sa anulati mai devreme de 1 saptamana inainte de inceperea cursului veti primi doar 50% din suma inapoi. Pentru cursul categoria S daca nu reusiti sa ajungeti la cursul din data programata puteti sa va reprogramati pentru alt curs cu plata a 20% din taxa de curs.

Plata inchirieri de ambarcatiuni in Romania poate fi anulata si returnata 100% cu 2 saptamani inainte de ziua inchiriata. Daca doriti sa anulati mai devreme de 2 saptamani de la data rezervata veti primi doar 50% din suma inapoi. Daca nu reusiti sa ajungeti la data programata fara sa ne anuntati suma platita nu se va returna.

Plata pentru programele afterschool si cursurile organizate in afara Romaniei nu poate fi anulata sau returnata. Plata ambarcatiunilor inchiriate pentru programele afterschool este facuta de All4boats SRL cu mult inainte de desfasurarea programelor. Din acest motiv in cazul in care nu va prezentati sau doriti anularea SC All4boats SRL nu va poate inapoia plata facuta.

  • Politica de confidentialitate si informatii privind siguranta datelor clientilor

SC All4boats SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-urilor all4boats.ro, clienți, potențiali clienți, angajați, foști angajați) în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Condițiile Generale și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

  • Pentru facturarea cursului dorit
  • Pentru emiterea diplomei
  • Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

  • nume, prenume, adresa, CNP, e-mail, telefon, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legătură cu intervalul orar precum și data la care a fost folosit website-ul all4boats.ro, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies;

Cui dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal

  • datele dumneavoastra personale le trimitem doar firmei de curierat acolo unde este cazul.
  • unde este cazul mai pot fi dezvaluite autorităților publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de catre acestia.

Puteți să vă opuneți oricând și fără justificare, prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct, prin trasmiterea către All4boats SRL prin accesarea formularului de contact la adresa all4boats.ro/contact sau la adresa de poștă: Bld Theodor Pallady nr 287, sector 3, București  sau de e-mail: office@all4boats.ro, printr-o solicitare scrisa, datata și semnata în acest sens. Este posibil să primiți un mesaj prin care se confirmă că opțiunea dumneavoastră a fost notată, precum și orice alte informații necesare, după caz.

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?