Curs navigatie cu vele ce se desfășoară pe Marea Neagra cu plecare din marina Life Harbour.

Pregătirea pentru conducerea unei ambarcațiuni cu vele se adresează posesorilor sau doritorilor de permis de conducere ambarcațiune cu motor. După participarea la acest curs de skipper se va adaugă categoria S pe certificatul de conducător, fără un alt examen suplimentar.

Școala noastră oferă atât cursuri specializate pentru obținerea de permise de conducere pentru ambarcațiuni cu vele, cât și cursuri de o zi pentru începătorii care doresc doar sa se familiarizeze cu ideea de velier și manevrele de baza. Contactați-ne pentru mai multe detalii

Durata cursului este de 2 zile intensive în care o sa învățați teoria și în același timp o veți pune în practica direct pe barca. De obicei se pleacă din marina in jur de ora 10 ne reîntoarcem la mal pentru masa in jur de ora 15 după care se iese iar pana după lăsarea întunericului pentru a vedea cum este si noaptea pe mare. In fiecare iarna se mai tine o zi de teorie în care sunt invitați toți participanții la sailing din anul respectiv. La acest curs vom aprofunda mai mult partea teoretica a sailing-ului si navigării pe mare. Pentru cursul de velier se pleacă din marina Limanu-Mangalia.

Tot cursul este practic

Întreg cursul de sailing este practic si se desfășoară pe ambarcațiune, la fel si examenul. Din prima ora vei urca pe barca împreună cu instructorul si fiecare comanda si manevra se va explica prin practica, in situații reale de trafic.

Pentru cursul practic cazarea se face pe barca dar se poate opta și pentru o noapte de cazare în zona Limanu – Mangalia.

Cursul practic se face cu un velier Bavaria 38 cruiser din 2004 cu 3 cabine duble plus salon sau pe un velier Elan 434 Impression cu 4 cabine din anul 2007.

Exista si posibilitatea de a face cursul de velier in Grecia. mai multe detalii puteți vedea aici: https://all4boats.ro/curs-de-sailing-grecia/

Dacă veniți cu prietenii beneficiați la grup de peste 3 persoane de 10% discount. Pentru aceasta oferta se va elibera o singura factura.

Prețul pentru curs navigație cu vele îl puteți vedea în formularul de înscriere din partea de jos a paginii.

Pentru mai multe fotografii si filmulețe puteți urmării pagina noastră de facebook: www.facebook.com/all4boats

curs navigatie cu vele

Cerere înscriere cursuri nautice
Vă rugam trimiteți-ne toate datele necesare pentru a vă putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului și emiterea diplomei. De aceea vă rugam sa verificați datele sa fie corecte.
02 mart.
2 martie - 4 martie
04 apr.
17:00 - 21:00
06 apr.
6 aprilie - 8 aprilie
20 apr.
20 aprilie - 21 aprilie
27 apr.
27 aprilie - 4 mai
03 iun.
3 iunie - 4 iunie

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?