Aceste cursuri teoretice se desfășoară pe durata a doua zile in București sâmbăta și duminica.

Certificatul international de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor clasa C.  Conferă dreptul titularului de a conduce ambarcațiuni de agrement în zone maritime care să nu depășească o distantă de maximum 6 Mm faţă de coastă.
Certificatul de conducător de ambarcațiune de agrement clasa C se poate obține prin examen de către orice candidat care îndeplinește următoarele condiții:
1. Are vârsta minimă de 18 ani.
2. A absolvit cursul de pregătire pentru obținerea certificatului international de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor, clasa C, pe ape maritime 6 Mm.
Autoritatea emitentă: Autoritatea Navală Română.
Durata: 3 zile (2 zile teorie în București și o zi examenul practic pe Lacul Snagov)
La finalul cursului veți obține diploma, care atesta absolvirea „Cursului de Pregătire pentru obținerea certificatului international de conducător ambarcațiune de agrement cu motor, clasa C, pentru ape maritime 6 Mm”.

La finalul cursului se va da examen practic cu Autoritatea Navala Romana pe Lacul Snagov cu barca din dotarea școlii.

Prețul cursului îl puteți vedea în formularul de înscriere din josul paginii.

Dacă veniți cu prietenii beneficiați la grup de peste 3 persoane de 10% discount. Pentru aceasta oferta se va elibera o singura factura.

barca scoala nautica clasa c

Cerere înscriere cursuri nautice
Vă rugam trimiteți-ne toate datele necesare pentru a vă putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca în nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului și emiterea diplomei. De aceea vă rugam sa verificați datele sa fie corecte.

©2020 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?