Fie ca abia ai luat contact cu lumea nautica sau deja esti familiar cu aceasta, scoala de navigatie All4boats te învață cum sa iți dezvolți abilitățile si încrederea pana la nivelul la care vei putea sa iți împlinești aspirațiile.

Daca ești novice în lumea nautica, cunoști teoria sau ai experiența în condusul / manevrarea unei bărci, cu noi vei putea sa îți pui în practica cunoștințele și sa stăpânești arta navigației pentru a deveni un căpitan de încredere.

Instructorii noștri cu experiență în domeniul predat transforma orele de curs în experiențe captivante și de neuitat. Veți asimila cu ușurință informațiile primite în vederea promovării examenului A.N.R. pentru obținerea permisului de conducător de ambarcațiune categoriile B, C, D  si Sailing.

Deși acest website conține informații despre „Cine suntem?” și „Ce facem?”, nu ezita sa ne contactezi pentru orice alte detalii.

Școala noastră este certificata pentru predarea cursurilor teoretice si practice pentru categoriile B, C, D, S si GMDSS – LRC

Cursurile practice și examenul practic se vor desfășura pe lacul Snagov, la mare în zona Mangalia sau în Grecia.

Pentru a fi la curent cu activitățile școlii noastre apreciază pagina noastră de facebook pentru a primi actualizările și noutățile postate de noi: https://www.facebook.com/all4boats

Echipa all4boats:

Aldea Andy Cristian

General Manager

 

Iulius Sancraian

Ofiter de punte

Profesor de navigatie

Gusman Florin

Ofiter electrician maritim

GMDSS-LRC department

Adrian Dragan

Profesor, instructor, skipper

Pluti Nicolae

Comandant nava

Profesor de navigatie

Alexandru Mihaita

Profesor, instructor, skipper

Vali Popescu 

Instructor sailing

Skipper

Andrei Palaga

Instructor C D

Dep. inmatriculari

David Daniel

Departament tehnic

Bucuresti

Aldea Aurelia

Contabilitate

Zaharia Mirela

Contabilitate

Berbec Andreea

Profesor engleza – LRC

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?