Fie ca abia ai luat contact cu lumea nautica sau deja esti familiar cu aceasta, scoala de navigatie All4boats te invata cum sa iti dezvolti abilitatile si increderea pana la nivelul la care vei putea sa iti implinesti aspiratiile.

Daca esti novice in lumea nautica, cunosti teoria sau ai experienta in condusul / manevrarea unei barci, cu noi vei putea sa iti pui in practica cunostintele si sa stapanesti arta navigatiei pentru a deveni un capitan de incredere.

Instructorii nostri cu experienta in domeniul predat transforma orele de curs in experiente captivante si de neuitat. Veti asimila cu usurinta informatiile primite in vederea promovarii examenului A.N.R. pentru obtinerea permisului de conducator de ambarcatiune categoriile B, C, D  si Sailing.

Desi acest website contine informatii despre „Cine suntem?” si „Ce facem?”, nu ezita sa ne contactezi pentru orice alte detalii.

Scoala noastra este certificata pentru predarea cursurilor teoretice si practice pentru categoriile B, C, D, S si GMDSS – LRC

Cursurile practice si examenul practic se vor desfasura pe lacul Snagov, la mare in zona Mangalia sau in Grecia.

Pentru a fi la curent cu activitatile scolii noastre apreciază pagina noastra de facebook pentru a primi actualizări si noutatile postate de noi:

 

Echipa all4boats:

Aldea Andy Cristian

General Manager

 

Iulius Sancraian

Ofiter de punte

Profesor de navigatie

Gusman Florin

Ofiter electrician maritim

GMDSS-LRC department

Beu Alexandru

Ofiter de punte

Profesor, instructor

Pluti Nicolae

Comandant nava

Profesor de navigatie

Alexandru Mihaita

Profesor, instructor, skipper

Aldea Aurelia

Contabilitate

Berbec Andreea

Profesor engleza

David Daniel

Departament tehnic

Zaharia Mirela

Contabilitate

  

©2020 All4boats.ro toate dreprurile rezervate

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?