Curs nautic clasa D

1.000,00 lei

Descriere

Curs nautic categoria D necesar pe apele interioare (râuri, lacuri, fluvii). Cursul se desfășoară sâmbătă si duminica in București si online pe Zoom.

CERTIFICATUL INTERNAȚIONAL DE CONDUCĂTOR DE AMBARCAŢIUNE DE AGREMENT CU MOTOR, CLASA D – conferă dreptul titularului de a conduce ambarcațiuni de agrement pe ape interioare
Cursul de pregătire în vederea obținerii certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement cu motor pentru clasa D, presupune însușirea de cunoștințe și formarea de deprinderi practice pentru:
– navigația în condiții de siguranță cu ambarcațiuni de agrement;
– conducerea și manevrarea ambarcațiunilor în siguranță pentru evitarea punerii în pericol a navelor aflate în trafic;
– însușirea de cunoștințe necesare căutării-salvării și supraviețuirii pe apă, a regulilor de menținerea vitalității ambarcațiunilor în caz de avarii.
Pot participa la curs persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani și care doresc să candideze la evaluarea necesară obținerii certificatului de conducător de ambarcațiune de agrement clasa D.
Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică și practică de navigație, marinărie, manevrarea ambarcațiunilor, regulament de navigație pe Dunăre, meteorologie și hidrografie, căutare, salvare pe apă și supraviețuire, motoare navale și vitalitatea ambarcațiunilor.
Cursul se încheie cu examen teoretic și practic, eliberându-se Certificatul de absolvire.

Se va primii gratuit suportul de curs și chestionarele după care se execută pregătirea pentru examinarea la ANR.
Durata: 2 zile teorie plus 1 zi examenul practic.
Actul obținut la terminarea cursului: CERTIFICAT valabil permanent, care atesta absolvirea „Cursului de Pregătire pentru obținerea Certificatului International de Conducător de Ambarcațiune de Agrement cu Motor, Clasa D, pentru ape interioare” necesar la examenul susținut la ANR.

La grupurile de peste 3 persoane va oferim 10% discount.

Categorie:

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?