Curs radio LRC-GMDSS

800,00 lei

Descriere

CERTIFICATUL GENERAL DE OPERATOR RADIO – LONG RANGE CERTIFICAT (curs radio), valabil pentru Conducatori de Ambarcatiuni de Agrement clasele A, B, C, D, S este valabil pe o perioada de 5 ani si este emis de ANCOM.

Cursul se realizeaza în vederea obtinerii „Certificatului de operator de radiocomunicații GMDSS – LRC – Global Maritime Distress and Safety System – Long Range Certificate, pentru Conducători de Ambarcaţiuni de Agrement.

Acest certificat international emis de ANCOM este necesar in cazul in care doriti sa calatoriti in afara Romaniei fie cu barca proprie fie ca doriti sa inchiriati o barca cu motor sau vele. La iesirea din tara cu ambarcatiunea, acest certificat este cerut de ANR dar si de Politia de Frontiera. In afara tarii de obicei inainte de inchirierea unei ambarcatiuni va este cerut de asemenea acest certificat.

Cursul radio este bazat pe pregătirea cursanţilor pentru a asigura instruirea necesară conducătorilor de ambarcaţiune de agrement, conform Ordinului nr. 534 din 26 iunie 2007, si a Ordinului nr.344 din 29.04.2010, pentru obţinerea Certificatului de operator radio pentru ambarcaţiuni de agrement şi presupune însuşirea de cunoştinţe, tehnici, metode şi deprinderi practice pentru îndeplinirea cerinţelor minime necesare pregătirii conducătorilor de ambarcaţiuni de agrement în conformitate cu indicaţiile ANCOM precum şi instruirea teoretică şi practică a cursanţilor privind realizarea comunicaţiilor maritime.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică privind cunoştinţe despre radiocomunicaţiile în serviciul maritim, cunoştinţe practice în utilizarea echipamentului radio, proceduri privind operarea practică a echipamentelor GMDSS, cunoştinţe pentru comunicaţiile radiotelefonice. Cursul se termina cu examen de absolvire pe baza de test grila si proba practica. Se primeste gratuit suportul de curs.

Examenul pentru obţinerea Certificatului General de Operator Radio pentru Conducători de Ambarcaţiune de Agrement (GMDSS-LRC) se dă la sediul All4Boats – cu comisie formata din personalul scolii – nu este necesar un examen separat la ANCOM.

Cursul se tine in timpul saptamani si dureaza 2 zile a cate 5 ore.

La sfarsitul cursului veti avea CERTIFICATUL GENERAL DE OPERATOR RADIO – LONG RANGE CERTIFICAT, valabil pentru Conducatori de Ambarcatiuni de Agrement clasele A, B, C, D si S recunoscut international.

Categorie:

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?